Feed The Animals Named In Honor Of Travis New Football And Taylor Swift – The Dodo

Taylor Swift và Travis Kelce có thể là lý do khiến những chú chó này được nhận nuôi

Cơn sốt dễ thương nhất từ trước đến nay 😍

Trừ khi bạn đang sống trên mặt trăng, bạn có thể đã nghe tất cả về mối tình lãng mạn vừa chớm nở của Taylor Swift và Travis Kelce. Swift và Kelce đều là cha mẹ / người yêu động vật (mèo và chó), vì vậy nhiều đội cứu hộ đã quyết định bắt kịp xu hướng và đặt tên cho một số động vật có thể nhận nuôi của họ theo tên cặp vợ chồng nổi tiếng.

Cho dù bạn đang ở trong thị trường để nhận nuôi hay chỉ muốn xem một số cuties có thể nhận nuôi, những con vật này chắc chắn đáng để kiểm tra – và tên của chúng sẽ không làm bạn thất vọng.

Những chú chó con Swiftie

Taylor và Travis Swiftie đã có một khởi đầu khó khăn cho cuộc sống, nhưng sau một “Mùa hè tàn khốc”, họ hiện đang sống trong “Phong cách” trong sự chăm sóc của The Maggie Society. Trong khi Travis hoàn toàn là một “Người yêu” và chỉ muốn ngủ trưa trong vòng tay của ai đó, Taylor tò mò hơn một chút và có thể khiến bạn nói, “Đây là lý do tại sao chúng ta không thể có những điều tốt đẹp!”

Cả TaylorTravis đều có sẵn để nhận con nuôi thông qua The Maggie Society.

Facebook/Triangle Beagle Rescue of North Carolina

Momma Taylor Swift and her eight puppies

Momma Taylor Swift was rescued from a “Treacherous” situation and was saying, “Today Was A Fairytale,” when she was taken somewhere safe before her babies were born. She’s now the proud mama of Ivy, Betty, Tim McPaw, Travis, Kelce, Cory, Drew and Ronan. They’re all doing well and living in a “State of Grace” waiting for their forever families to find them.

This sweet family is available for adoption through Triangle Beagle Rescue of North Carolina.

Facebook/Second Chance Animal Rescue Society – Alberta

The NFL puppies

When 10 rambunctious puppies arrived at Second Chance Animal Rescue Society – Alberta, they decided everyone was just going to have to “Tolerate It” while they had a little fun with naming them. The NFL puppies are named Taylor Swift, Travis Kelce, Donna Kelce, Blaine Gabbert, Jason Kelce, Kansas City, Donovan Smith, Blake Lively, Patrick Mahomes and Brittany Mahomes. The pups are still very young and trying to find “A Place In This World,” and their rescuers are hoping they “Never Grow Up” so they don’t have to say goodbye.

These puppies are available for adoption through Second Chance Animal Rescue Society – Alberta.

Facebook/Eastern Ontario Potcake Rescue

Travis Kelce and Taylor Swift

Travis Kelce and Taylor Swift were surrendered to a shelter and taken in by Eastern Ontario Potcake Rescue. Their story may seem “Sad Beautiful Tragic” and maybe even a little “Mean,” but they’re safe now, and it hopefully won’t be long before someone sees them and says “You Belong With Me.”

These pups are available for adoption through Eastern Ontario Potcake Rescue.

A few other honorable mentions who definitely need to be seen by the world are these pitties dressed up as Taylor and Travis for Halloween …

Facebook/Brittany Sorrentini

… and this adoptable pig named Travis Kelce.

Since Travis and Taylor’s romance seems to be just heating up, there’s no doubt there will be more adoptable animals with their names in the very near future.

The Best Treats Your Dog Will Love

We may earn a commission if you purchase from our links.

The Best Treats Your Dog Will Love

We may earn a commission if you purchase from our links.